TRAVNI TEPIH S TRAVNIMI SEMENI 1800 TURBO PATCH & REPAIR KIT (rola=5m2)

17,90 € (3,58 €/m2)

Dimenzije tepiha v roli: 0,40m x 12,50m

  • Blagovna znamka:
    TURFQUICK
  • Koda:
    1800_5
  • Zaloga:
    Na zalogi

Opis

TURFquick Turbo Patch Repair deluje dobro, ker je vsako seme ovito v svoj paket gnojila. Ti majhni paketki energije pomagajo semenom, da prej vzklijejo in se hitreje uveljavijo. Ena sama uporaba TURFquick ustvari do 30 % več trave in gostejšo trato kot če bi semena in gnojilo sejali ločeno. Za manj dela pridelate več zelene trate. TURBO PATCH REPAIR je hitra rešitev in pomembna prva pomoč za dotrajane trate in majhne površine.

Pripravite površino. Če želite obogatiti svojo zemljo, lahko dodate 15 cm prsti, preden položite biorazgradljivo tkanino s semeni. Zalijte jo en dan prej, preden boste namestili zvitke. Ko položite setveno tkanino, jo potresite s tanko plastjo (0,5 cm-ne več kot 1 cm) zemlje in jo temeljito zalijete. Prosimo, da semensko tkanino v prihodnje zalivate (tkanina se ne sme izsušiti), da bo proces rasti hitrejši in bolj zdrav. Pričakujte, da boste prve 3 tedne zalivali nekajkrat na dan. Ne zalivajte vsakič preveč, zemlja mora biti vlažna le nekaj centimetrov (3-5 cm). Kosite prvič, ko trava zraste 7-9 cm in ne odrežite nižje od 6 cm. Za dodatna vprašanja se obrnite na support@turfquick.com. Ne pozabite pognojiti območja s pravim gnojilom. Po približno 2 mesecih se tkanina začne razgrajevati. Za dodatna vprašanja se obrnite na: info@robniki.si

Celuloza..........(100% naravna) ....................70%

Sestava semenskih mešanic po DLF.............30%

           Lolium perenne n (trpežna ljuljka)....................10 %

           Lolium perenne n (trpežna ljuljka)....................10 %

           Lolium perenne  (trpežna ljuljka) ........................20%

           Lolium perenne (trpežna ljuljka)........................30%

           Festuca rubra commutata (šopasta rdeča bilnica).............. 10%

           Poa pratensis (travniška latovka) .............................20%


 

Količina semen: 30g/m2

Teža za 5 m2: 0,6 kg

Dimenzije tepiha v roli: 0,40m x 12,50m

 

Spremembe zmesi: Občasno lahko pride do pomanjkanja nekaterih sort skozi celotno sezono. Zato si pridržujemo pravico do zamenjave sort, ki niso na voljo, z ustrezno alternativo. Vsaka sprememba mešanice bo jasno prikazana na etiketi vrečke.

 

Priporočljiva namestitev korak za korakom

1 Odstranite obstoječo vegetacijo: Brez plevela, mahu ali drugih ostankov

2 Priprava: Tla izravnajte in zrahljajte ter čim bolj zdrobite (brez velikih kep) zgornji sloj zemlje.

3 Zalivanje: Zalijte dan, preden boste namestili biorazgradljivi tekstil s semeni trave. Po tem je treba trato zalivati vsak dan do ukoreninjenja.

4 Polaganje: Razprostite, prilagodite- reže se z navadnimi škarjami

5 Pokrijte z nekaj zemlje! Malo prekrijemo z zemljo med 0,5 do 1 cm največ, da se hranila bolje vežejo in da zemlja lažje zadržuje vlago. Za najhitrejšo »prijemanje« zalivajte vsak dan malo, dokler trava ne vzklije in začne rasti. Traja približno tri tedne.

https://robniki.si/img/images/3.jpg   https://robniki.si/img/images/4.jpg   https://robniki.si/img/images/5.jpg

6 Dnevno zalivajte! Zdaj morajo biti semena in zemlja vlažni 3-4 tedne, da semena vzklijejo in se ukoreninijo. Nato morate zaliti zjutraj in zvečer. Semena Trava potrebuje vlago za kalitev. Korenine odmrejo, če se posušijo, potem ko so začele kaliti, vendar še niso imele časa, da bi dobile korenine.

Pričakujte, da boste prve 3 tedne zalivali nekajkrat na dan. Ne zalivajte preveč vsakič, tla morajo biti vlažna le nekaj centimetrov (3-5 cm).

                         https://robniki.si/img/images/6.jpg   https://robniki.si/img/images/7%281%29.jpg


Specifikacija


Naj izdelki

Zasebnost