TRAVNI TEPIH Z MEŠANICO SEMEN TRAVNIŠKIH ROŽ 1916 PERENNIAL WILD FLOWERS (rola=5m2)

40,41 € (8,08 €/m2)

pakiranje: 5m2

Hitra postavitev

  • Blagovna znamka:
    TURFQUICK
  • Koda:
    1916_5
  • Zaloga:
    Na zalogi

Opis

Perennial Wild Flower mešanica travniških trajnic. Zanimanje za ustvarjanje cvetočih polj, sestavljenih iz divjih rož in cvetočih zelišč, je v zadnjih letih naraslo. Pomembno je razumeti, da cvetoče polje običajno ne bo dobro raslo samo od sebe. Za boljši rezultat najprej pripravite površino. Če se izvedejo ustrezni koraki za vzpostavitev cvetočega polja in se opravi določeno vzdrževanje, bo polje divjih cvetov resnično zacvetelo. Če želite obogatiti svojo zemljo, lahko dodate 15 cm prsti, preden položite semensko tkanino. Ko položite setveno tkanino, čez njo razporedite tanko plast (0,5-največ 1 cm) zemlje, da jo prekrijete, potem temeljito zalijete. Prosimo, da semensko tkanino v prihodnje večkrat zalivate, da bo proces rasti hitrejši in bolj zdrav. Semenska tkanina in zemlja se ne smeta izsušiti, vendar z zalivanjem ne pretiravajte. Da bi semena vzklila, je treba rastlino redno zalivati.

Celuloza (100 % naravna)................................................75 %

Mešanica semen travnih rož .. DLF .................................5%

Rehofix MK1500 luske koruzne granule..............................20%

Priporočljiva namestitev korak za korakom

1 Odstranite obstoječo vegetacijo: Brez plevela, mahu ali drugih ostankov

2 Priprava: Tla izravnajte in zrahljajte ter čim bolj zdrobite (brez velikih kep) zgornji sloj zemlje.

3 Zalivanje: Zalijte dan, preden boste namestili biorazgradljivi tekstil s semeni trave. Po tem je treba trato zalivati vsak dan do ukoreninjenja.

4 Polaganje: Razprostite, prilagodite- reže se z navadnimi škarjami

5 Pokrijte z nekaj zemlje! Malo prekrijemo z zemljo med 0,5 do 1 cm največ, da se hranila bolje vežejo in da zemlja lažje zadržuje vlago. Za najhitrejšo »prijemanje« zalivajte vsak dan malo, dokler trava ne vzklije in začne rasti. Traja približno tri tedne.

https://robniki.si/img/images/3.jpg   https://robniki.si/img/images/4.jpg   https://robniki.si/img/images/5.jpg

6 Dnevno zalivajte! Zdaj morajo biti semena in zemlja vlažni 3-4 tedne, da semena vzklijejo in se ukoreninijo. Nato morate zaliti zjutraj in zvečer. Semena Trava potrebuje vlago za kalitev. Korenine odmrejo, če se posušijo, potem ko so začele kaliti, vendar še niso imele časa, da bi dobile korenine.

Pričakujte, da boste prve 3 tedne zalivali nekajkrat na dan. Ne zalivajte preveč vsakič, tla morajo biti vlažna le nekaj centimetrov (3-5 cm).

                         https://robniki.si/img/images/6.jpg   https://robniki.si/img/images/7%281%29.jpg


Specifikacija


Naj izdelki

Zasebnost