ALU ROBNIK ALUBORD RITE AR140 (2m)

36,90 €

dolžina 2m,

višina 140mm,

debelina 3,5 mm

ALUBORD140 – lahki robnik iz aluminija v I-obliki, profesionalen, univerzalen, prilagodljiv pri načrtovanju ureditve okolice hiše omogoča enostavno izvedbo razmejitve med različnimi materiali

  • Blagovna znamka:
    PVC ALU BORD
  • Koda:
    AR140
  • Zaloga:
    Na zalogi

Opis

ALU robniki AR140 za ravne in neravne linije kot hidroizolacijska zaščita proti vdoru vlage, za pritrjevanje na rob, zaključek ali ločevanje tlakovcev, naravnega kamna , keramičnih ploščic, betonskih plošč in sipkih materialov, kot so gramoz, sekanci, in trava… Aluminijasti robniki so izdelani iz visokokakovostnega aluminija T6 6063, uporablja se v proizvodnji letal, to omogoča 25 letno garancijo. Imajo temperaturno odpornost npr. vročega asfalta, inovativen zaobljen rob preprečuje ureznine, posebni utori omogočajo povezavo vzdolž celotne dolžine. Za spajanje robnikov uporabite vezni element AR140J ali ali fiksirni nosilec AR140PA  za 90° kote uporabite originalne kotne elemente AR100W90 ali AR100W270. Dva dodatna teleskopska utora na sredini omogočata, da z veznim elementom AR64J ali klinom z nosilcem AR64PA na teh pozicijah pri sestavi in fiksiranju robnikov zgornji vidni rob nima vidne dvojne debeline.

VGRADNJA: Izkopljete ozek jarek na željeno globino, priporočamo najmanj dva klina z z nosilcem AR100PA na 2m dolžine, po končani namestitvi robnik obojestransko zasujete in utrdite.


Specifikacija


Naj izdelki

Zasebnost